BARNALABOR

TREBALLAR AL BAIX LLOBREGAT.
COMPETIR AL MÓN

Creada el 1996 per un grup d’emprenedors catalans amb experiència en el sector dels recursos humans, BARNA LABOR és una empresa líder en els serveis de treball temporal a la provincia de Barcelona.

BARNA LABOR ofereix un servei integral de recerca, selecció i contractació de treballadors en tots els sectors industrials i de serveis.
La nostra missió és contribuir a dinamitzar l’economia d’aquesta regió i flexibilitzar el seu mercat laboral i millorar la capacitat de les seves empreses per competir en un món global.

Per això comptem amb un equip jove i dinàmic de professionals i una base de més de 1.000 contactes a les comarques del Baix Llobregat, l’Anoia i el Barcelonès.

Registra tu Currículum

Haznos llegar tu currículum y completa tu ficha de alta como candidato en BarnaLabor, nuestros especialistas en selección se encargarán de encontrar las ofertas que más se ajusten a tu perfil profesional.

Registra tu Currículum »

Ofertas de Trabajo

Te mostramos todas las ofertas de Trabajo disponibles.
Regístrate como candidato y podrás suscribirte a las que creas que se ajustan más a tu perfil.

Ofertas »

Contacta (Área Empresa)

Si eres una empresa contacta con nosotros, BarnaLabor trabaja de forma específica para cubrir las necesidades de cada cliente localizando al candidato más adecuado para cada puesto de Trabajo.

Contacta »